Γίνετε υπερήρωα του κυβερνοχώρου για κάτω από $ 40 με αυτή την εκπαίδευση ηθικής χάκερ

Συγγραφέας: Louise Ward
Ημερομηνία Δημιουργίας: 5 Φεβρουάριος 2021
Ημερομηνία Ενημέρωσης: 3 Ιούλιος 2024
Anonim
Γίνετε υπερήρωα του κυβερνοχώρου για κάτω από $ 40 με αυτή την εκπαίδευση ηθικής χάκερ - Τεχνολογίες
Γίνετε υπερήρωα του κυβερνοχώρου για κάτω από $ 40 με αυτή την εκπαίδευση ηθικής χάκερ - Τεχνολογίες

Περιεχόμενο


Για να σταματήσετε έναν χάκερ, πρέπει να σκεφτείτε σαν χάκερ. Για να αρχίσετε να σκέφτεστε σαν χάκερ, παγιδεύστε το 2019 Ethical Hacker Bundle.

Με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο να γίνεται επιδημία, όλο και περισσότερες εταιρείες αναζητούν ανθρώπους που μπορούν να δοκιμάσουν την ασφάλεια του δικτύου τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γνωστοί ως ηθικοί χάκερ και είναι ουσιαστικά υπερήρωες του κυβερνοχώρου.

Εκπαίδευση για μια σταδιοδρομία στον κυβερνοχώρο μπορεί να κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι, αλλά αυτή τη στιγμή, μπορείτε να παγιδεύσετε το πακέτο Ηθικής Hacker 2019 για μόλις $ 39. Αυτή η τεράστια βιβλιοθήκη μάθησης περιλαμβάνει 10 μαθήματα και περισσότερες από 180 ώρες πρακτικών μαθημάτων σε ηθική hacking.

Αναγνωρίστε και αποφύγετε τα cyberattacks πριν προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημιά

Μέσα από περισσότερα από 1.200 μαθήματα, αυτή η εκπαίδευση θα σας δείξει πώς να αναγνωρίζετε και να προλαμβάνετε τα cyberattacks προτού προκαλέσουν οποιαδήποτε ζημιά. Θα μάθετε τις δοκιμές διείσδυσης, τις έρευνες για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, τις δυνατότητες επίθεσης και άμυνας της Python και άλλα απαραίτητα εργαλεία για το hacking σε λευκό καπέλο.


Επιπλέον, αυτό το πακέτο σας βοηθά να εργαστείτε για τρεις εξετάσεις πιστοποίησης βιομηχανίας, όπως το CompTIA A +. Θα χρειαστεί κάποια αφοσίωση, αλλά ο εξαψήφιος μισθός που θα μπορούσατε να προσγειωθείτε με τις νέες δεξιότητές σας θα αξίζει σίγουρα.

Το πακέτο δεοντολογικού χάκερ 2019 με μια ματιά:

  • Ηθική κατάρτιση χάκερ (αξία 2.000 δολαρίων)
  • Cyber ​​Threat Intelligence Analyst (αξία $ 100)
  • Αναλυτής συνεχών απειλών για προχωρημένους (αξία $ 100)
  • Computer Hacker & Ιατροδικαστική Εκπαίδευση ($ 100 αξία)
  • Υποχρεωτικό Πιστοποίησης CompTIA A + (αξία $ 100)
  • Υποχρεωτικό Πιστοποίησης CompTIA Security + Πιστοποίησης (αξία $ 100)
  • CompTIA Network + Προετοιμασία Πιστοποίησης (αξία $ 100)
  • Εκπαίδευση Analyst Ασφαλείας (αξία $ 100)
  • Ηθική Hacker Bootcamp (αξία $ 2,083)
  • Ηθική Hacking με την Python (αξία $ 100)

Το πλήρες πακέτο έχει συνολική αξία σχεδόν $ 4.900, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε τώρα για μόνο $ 39 συνολικά. Λαμβάνοντας υπόψη τα μαθήματα Ethical Hacker Bootcamp και Ethical Hacker Training, το καθένα έχει αξία λιανικής αξίας άνω των 2.000 δολαρίων, είναι αρκετά μια προσφορά.


Χτυπήστε το παρακάτω κουμπί για να το ελέγξετε.

Η ομάδα του AAPicks γράφει για πράγματα που νομίζουμε ότι θα σας αρέσει και μπορεί να δούμε ένα μερίδιο των εσόδων από τις αγορές που γίνονται μέσω συνδέσμων θυγατρικών. Για να δείτε όλες τις πιο καυτές προσφορές μας, κατευθυνθείτε στο AAPICKS HUB.

Όπως αυτή η συμφωνία; Ελέγξτε το Vault, τον καλύτερο τρόπο για να εξασφαλίσετε τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα για μόλις $ 9,99 / μήνα.





Η απόφαση του Xiaomi να προωθήσει τις διαφημίσεις στο περιβάλλον εργασίας του χρήστη ήρθε ως ενοχλητική έκπληξη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο η Xiaomi κατέχει το 9...

Όπως ακριβώς και με τις προηγούμενες συσκευές Galaxy, η amung επιτρέπει στους πελάτες να κρατήσουν το Galaxy 10 πριν ακόμη ανακοινωθεί. Με την εγγραφή σας, οι πελάτες λαμβάνουν μια σειρά από προνόμια ...

Βεβαιωθείτε Ότι Έχετε Διαβάσει