2019 αναμέτρηση φωτογραφίας: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 εναντίον Google Pixel 3

Συγγραφέας: John Stephens
Ημερομηνία Δημιουργίας: 21 Ιανουάριος 2021
Ημερομηνία Ενημέρωσης: 19 Ενδέχεται 2024
Anonim
2019 αναμέτρηση φωτογραφίας: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 εναντίον Google Pixel 3 - Τεχνολογίες
2019 αναμέτρηση φωτογραφίας: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 εναντίον Google Pixel 3 - Τεχνολογίες

Περιεχόμενο

5 Μαΐου 2019


5 Μαΐου 2019

2019 αναμέτρηση φωτογραφίας: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 εναντίον Google Pixel 3


Αυτή η πρώτη εικόνα δίνει μια καλή εικόνα για το πώς αυτές οι κάμερες χειρίζονται μια σκηνή με μια σειρά από λεπτομέρειες και χρώματα. Στα 10MP, 12MP και 12MP αντίστοιχα και ελάχιστο θόρυβο σε αυτή τη σκηνή, και οι τρεις κάμερες προσφέρουν ένα πολύ παρόμοιο επίπεδο λεπτομέρειας. Κανένας από αυτούς δεν παρουσιάζει σημαντικά ζητήματα με την μετα-επεξεργασία, όπως η υπερπαραγωγή ή η έκθεση.


Η μεγαλύτερη διαφορά εδώ είναι ο κορεσμός χρωμάτων και η ισορροπία λευκού. Το Huawei P30 Pro παίρνει μια ελαφρώς πιο ζεστή απόχρωση με πιο φυσικά, υποτονικά χρώματα σε αυτή τη συννεφιασμένη μέρα. Το Pixel 3 έχει πιο ουδέτερη ισορροπία λευκού, αλλά ενισχύει τα χρώματα έτσι ώστε τα σύννεφα να έχουν μπλε απόχρωση. Ωραία εμφάνιση, αλλά όχι αυστηρά αληθινή στη σκηνή. Το Samsung Galaxy S10 προσφέρει μια παρόμοια ισορροπία λευκού και μια μικρή ώθηση στο χρώμα που είναι πιο κοντά στον τρόπο εμφάνισης της σκηνής.



Οι ρόλοι αντιστρέφονται σε αυτό το δεύτερο κουτάκι. Εδώ η Huawei P30 Pro έχει την καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων και ισορροπίας λευκού. Παρόλο που συνεχίζει να υπερεκφράζει το παράθυρο. Το Galaxy S10 προσπαθεί να κάνει τα χρώματα ποπ λίγο πάρα πολύ, σβήνοντας λεπτές λεπτομέρειες και λεπτομέρειες από το ταχυδρομικό κουτί και ξεπερνώντας τα τούβλα. Εν τω μεταξύ, το Pixel 3 είναι πιο σκούρο από τους αντιπάλους του, μειώνοντας την ποπ της σκιάς.


Αυτό το εσωτερικό παράδειγμα λουλουδιών υπογραμμίζει περαιτέρω αυτή την τάση. Το P30 Pro είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο, αντισταθμίζοντας το σκοτάδι στα αριστερά με το φούσκωμα του φωτός στα δεξιά. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρώς πάνω φωτισμένο θέμα. Το Pixel 3 είναι το πολικό αντίθετο, σκοτεινιάζοντας τα λουλούδια πάρα πολύ σε μια προσπάθεια να κρατηθούν τα κυριώτερα σημεία υπό έλεγχο. Το Galaxy S10 κερδίζει από την άποψη της έκθεσης και της ζωντάνιας του χρώματος. Τα λουλούδια είναι απόλυτα εκτεθειμένα και το εφέ αυτόματου HDR του τηλεφώνου (το οποίο δεν φαίνεται να σβήνει ανεξάρτητα από την εναλλαγή) ισορροπεί τέλεια το σκούρο και φωτεινό φόντο. Μπορείτε ακόμη να δείτε το μπλε του ουρανού.


Ας επιστρέψουμε την εστίαση στα χρώματα για μια στιγμή. Και πάλι το P30 Pro είναι πιο ζεστό από τα άλλα δύο. Μου αρέσει πολύ το βλέμμα, αλλά δεν είναι απολύτως ακριβές. Το Pixel 3 αναβαθμίζει τα χρώματα, ιδιαίτερα τους κίτρινους, και σκουραίνει τους μαύρους λίγο πιο μακριά. Το σκάει, αλλά δεν είναι πολύ ακριβές. Το Galaxy S10 ξυπνά ξανά με πιο ισορροπημένη παρουσίαση χρωμάτων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, και οι τρεις από αυτές τις κάμερες παράγουν εξαιρετικές εικόνες με καλό φωτισμό.

Αυτή η τελευταία γενική σύγκριση δείχνει τους φακούς ευρείας γωνίας των Huawei P30 Pro και Samsung Galaxy S10. Το Pixel 3 στερείται αυτής της δυνατότητας λήψης. Το S10 έχει έναν ευρύτερο φακό για να ταιριάζει περισσότερο στη σκηνή και πάλι τα χρώματα του εμφανίζονται περισσότερο από το P30. Ωστόσο, το P30 ενισχύει τα κυριότερα σημεία για να δημιουργήσει μια πιο υφή στο χόρτο και τα δέντρα. Και οι δύο είναι αρκετά καλές αλλά υποφέρουν από έλλειψη λεπτομέρειας και θόλωμα στις άκρες του φακού.

Huawei P30 Pro ευρεία γωνία Samsung Galaxy S10 ευρεία γωνία

Σε γενικές γραμμές, το Huawei P30 Pro παράγει μια πιο ζεστή ισορροπία λευκού και πιο υποτονικά χρώματα. Το ακουστικό προτιμά επίσης μια ελαφρώς φωτεινότερη έκθεση από τους αντιπάλους του. Το Pixel 3 είναι σχεδόν το αντίθετο, συχνά δημιουργώντας πιο σκοτεινές εικόνες με πολύ πιο κορεσμό χρωμάτων. Το Samsung Galaxy S10 είναι κάπου ενδιάμεσα, αν και περιστασιακά ενισχύει τα χρώματα ακόμα περισσότερο από το Pixel 3.

Και οι τρεις είναι σαφώς πολύ ικανοί σκοπευτές, αλλά υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ των κύριων αισθητήρων και των αλγορίθμων επεξεργασίας εικόνας.

Υψηλό δυναμικό εύρος

Η υψηλή φωτογραφία δυναμικής εμβέλειας (HDR) είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την εξισορρόπηση της έκθεσης σε σκληρά περιβάλλοντα λήψης. Αυτά περιλαμβάνουν συχνά σκηνές με φωτεινή πηγή φωτισμού πίσω από το θέμα ή σκηνές χαμηλού φωτισμού με μία μόνο πηγή φωτός. Η καλή HDR βελτιώνει την υπερεκτίμηση και την υποεκτύπωση σε σύγκριση με τις κανονικές φωτογραφίες.

Αυτό το πυροβολισμό παρακάτω μπορεί να μην φαίνεται δύσκολο, διότι όλα τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά καλά. Αλλά χωρίς HDR, ο κάκτος του προσκηνίου φαίνεται τελείως μαύρος ή το παράθυρο εκτοξεύεται.


Το Huawei P30 Pro προσφέρει μια καλή ολόπλευρη εμφάνιση HDR. Η υπερβολική έκθεση στο παρασκήνιο διατηρείται στο ελάχιστο, ενώ το προσκήνιο φωτίζεται αρκετά ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι μικρές λεπτομέρειες είναι διακριτές. Το Galaxy S10 είναι ακόμη καλύτερο από αυτή την άποψη, μειώνοντας περαιτέρω την υπερέκθεση στα σύννεφα διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία του προσκηνίου.

Το Pixel 3 είναι λίγο διαφορετικό. Το φόντο είναι περισσότερο υπερεκμετρημένο από τους ανταγωνιστές του και τα νέα στοιχεία είναι λίγο πιο σκούρα. Ωστόσο, το τηλέφωνο έχει κάνει μια καλύτερη δουλειά από τα άλλα δύο στην ενίσχυση των λεπτομερειών και φωτισμού μεταξύ των άκρες κάκτων και του σώματος. Το χρώμα του δοχείου είναι επίσης πιο έντονο. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψουμε είναι ότι το HDR του Pixel 3 είναι περισσότερο εστιασμένο στο θέμα, ενώ οι άλλοι δύο είναι συγκεντρωμένοι στο πλαίσιο. Δυστυχώς, το Pixel 3 απαιτεί περισσότερο χρόνο για να τραβήξει φωτογραφίες HDR από τους αντιπάλους του.

Χαμηλή απόδοση φωτός

Οι επιδόσεις χαμηλού φωτισμού και HDR συμβαδίζουν συχνά, όπως συμβαίνει όταν φωτογραφίζετε σε χαμηλό φωτισμό με το Google Pixel 3. Το τηλέφωνο διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα για να συγκεντρώσει πολλαπλές εκθέσεις και να τις συνενώσει για μια φωτεινότερη, λιγότερο θορυβώδη εικόνα. Παρόλο που, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω παράδειγμα, το αποτέλεσμα είναι ακόμα θορυβώδες, λίγο σκοτεινό και ο κορεσμός χρώματος επιλέγεται πολύ βαθιά.


Το Samsung Galaxy S10 παράγει ένα παρεμφερές αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν και σαφή προβλήματα. Η εικόνα είναι ακόμα λίγο θορυβώδης, το τηλέφωνο αγωνίζεται να εστιάσει στο σκοτάδι, και τα χρώματα είναι λίγο πλένονται έξω. Ο προφανής νικητής σε αυτό το παράδειγμα είναι το Huawei P30 Pro. Οι βελτιωμένες δυνατότητες χαμηλού φωτισμού του νέου αισθητήρα SuperSpectrum παράγουν αποτελέσματα χαμηλού θορύβου και προσφέρουν καλά ισορροπημένα χρώματα και δυναμικό εύρος. Η εστίαση είναι επίσης spot-on, πιθανώς χάρη στον αισθητήρα χρόνου πτήσης.

Σε αυτό το επόμενο παράδειγμα, απενεργοποιούμε τα φώτα και αλλάζουμε τις διάφορες επιλογές Night Mode των τηλεφώνων. Βάλτε ανοιχτά, η νυχτερινή λειτουργία του Samsung Galaxy S10 δεν είναι στο ίδιο πρωτάθλημα με την τεχνολογία που προσφέρει η Huawei και η Google. Είναι υπερβολικά θορυβώδες και η εστίαση πήρε πάρα πολλές προσπάθειες για να μετρήσει. Η εφαρμογή της Samsung είναι εξαιρετική σε καλύτερες συνθήκες φωτισμού, αλλά δεν μπορεί να χειριστεί περιβάλλοντα με εξαιρετικά σκοτεινό περιβάλλον καθώς και τους ανταγωνιστές της.

Οι δυνατότητες χαμηλού φωτισμού του Galaxy S10 πέφτουν πολύ λιγότερο από άλλες ναυαρχίδες.


Το Google Pixel 3 κάνει μια εκπληκτική δουλειά συγκριτικά, καταγράφοντας πολλές λεπτομέρειες και χρώμα. Εάν υπάρχει ένα μειονέκτημα, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πολύ σκοτεινό και θορυβώδες στις σκιές. Επιπλέον, η ισορροπία λευκού είναι λίγο πολύ δροσερή.

Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της εναλλαγής λειτουργίας με το P30 Pro, πόσο καλός είναι ο νέος αισθητήρας σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Παρόλο που η χρήση του καταγράφει λίγο περισσότερο φως και μειώνει την κόκκινη απόχρωση στην ισορροπία χρωμάτων. Η λειτουργία Night της Huawei καταγράφει ακόμα περισσότερο φως από την Google, με αποτέλεσμα πολύ χαμηλό θόρυβο. Ωστόσο, η συλλογή λεπτομερειών δεν είναι τέλεια και η εικόνα είναι λίγο πολύ κίτρινη. Μπορείτε να το διορθώσετε στη μετα-επεξεργασία για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά είναι κρίμα το Huawei δεν μπορεί να το βγάλει από το κουτί.

Μεγέθυνση

Με ένα τηλεσκοπικό φακό 5x αφιερωμένο στη ζουμ, οι προδιαγραφές υποδεικνύουν έντονα ότι το Huawei P30 Pro πρόκειται να βγει στην κορυφή σε οποιοδήποτε τεστ ζουμ. Ωστόσο, το Samsung Galaxy S10 προσφέρει 2 τηλεφακό και η Google διαθέτει επίσης τη δική της τεχνολογία Super Res Zoom. Ας δούμε λοιπόν ποιο επίπεδο αξιοπρεπούς ποιότητας ζουμ είναι εφικτό σε κάθε φορητό ακουστικό.

Το πρώτο μας παράδειγμα είναι μια εικόνα του κειμένου σε ένα βιβλίο που έγινε σε συνθήκες φωτισμού. Σε 2 φορές, η τεχνολογία Υβριδικού Ζουμ Huawei P30 Pro κάνει το κείμενο αρκετά καλό, αλλά παράγει ένα κάπως απαλό αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο αλγόριθμος μεγέθυνσης του Pixel 3 καλεί το φίλτρο ακονίσματος, το οποίο εισάγει αντικείμενα στην άκρη του βιβλίου. Το κείμενο είναι ευανάγνωστο, αλλά η εικόνα δεν είναι όμορφη. Το Samsung Galaxy S10 παρέχει τη μεγαλύτερη σαφήνεια και ευκρίνεια στο 2x. Υπάρχει λίγο θόρυβο στις πιο σκούρες περιοχές, αλλά είναι χέρια κάτω από τον νικητή.



Το Pixel 3 αρχίζει να επιδεινώνεται με ζουμ 3x. Η ισορροπία λευκού έχει μετατοπιστεί καλά στα κόκκινα στο παραπάνω παράδειγμα και οι αλγόριθμοι denoise και ακονίσματος παράγουν μια λασπώδη ζωγραφισμένη εμφάνιση. Συνολικά, η συλλογή λεπτομερειών είναι πολύ φτωχή ακόμη και σε μεγάλο βαθμό. Τα Galaxy S10 και P30 Pro είναι εξαιρετικά ανώτερα και σκληρά για να ξεχωρίσουν. Το P30 Pro τραβάει ελαφρώς μπροστά λεπτομέρειες λεπτομέρειας, όπως φαίνεται στο ξύλο γύρω από το παράθυρο και τα κλαδιά στην οροφή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τηλέφωνο τραβά τα δεδομένα από τη φωτογραφική μηχανή με ζουμ 5x και τις ραφές που μαζί με το Υβριδικό ζουμ του κύριου αισθητήρα.


Το Huawei P30 Pro τραβάει πολύ μπροστά σε 5x, όπου η κάμερα periscope μπαίνει. Λεπτομέρειες, ισορροπία λευκού και έκθεση είναι εξαιρετικά. Το Galaxy S10 κρατάει εντάξει στα 5Χ, αν και μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τη θολότητα και την έλλειψη λεπτομερειών σε αυτό το μεγάλο εύρος. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναφέρω τις δυνατότητες του Google Pixel 3 σε 5x. Απλώς δεν υπάρχουν.

Εν ολίγοις, το Galaxy S10 είναι το καλύτερο όταν κάνετε μεγέθυνση σε μόλις 2 φορές. Πέρα από το 2x, το Huawei P30 Pro είναι ο σαφής νικητής και το lead του αυξάνεται σημαντικά όσο αυξάνετε τον συντελεστή ζουμ. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι η κύρια φωτογραφική μηχανή P30 Pro's 40MP παράγει καλύτερα αποτελέσματα από το zoom 10MP της στο 2x. Είναι συχνά αξίζει να γυρίσετε σε αυτόν τον τρόπο, αν σκοπεύετε να περικόψετε.

Το Galaxy S10 προσφέρει ένα αξιοπρεπές ζουμ, αλλά η κάμερα της Huaweis 5x periscope παίρνει το στέμμα.

Bokeh θόλωση (λειτουργία πορτραίτου)

Η λειτουργία Bokeh θόρυβος ή πορτραίτο έχει γίνει βασικό στοιχείο της εμπειρίας της φωτογραφίας των smartphone. Αυτά τα τρία ακουστικά προσφέρουν μοναδικούς τρόπους για να υπολογίσουν το απαραίτητο χάρτινο βάθος και πληροφορίες ακμής για να προσθέσουν το λογισμικό bokeh. Το Huawei P30 Pro προσφέρει έναν ειδικό αισθητήρα χρόνου-πτήσης (TOF) που μετράει φυσικά την απόσταση χρησιμοποιώντας το υπέρυθρο φως. Εν τω μεταξύ, η Google βασίζεται σε συνδυασμό πολλαπλών εικόνων, ανίχνευσης αντικειμένων / προσώπων και ευκρίνειας για τη συλλογή δεδομένων από κανονικές φωτογραφίες.


Με συμπαγή αντικείμενα, και οι τρεις κάμερες κάνουν μια πολύ καλή δουλειά στο να εντοπίζουν τις άκρες. Η ποιότητα του θολού είναι ωραία και σε όλες τις συσκευές. Αν και η Google είναι ίσως υπερβολικά ισχυρή και δραματική, με μια πολύ απότομη αποκοπή μεταξύ του προσκηνίου και του φόντου. Αυτό παράγει μερικές σκληρές άκρες και μερικά λάθη κατά μήκος της ξύλινης άκρης του τραπεζιού και στο πίσω μέρος του κρανίου.

Το P30 Pro και το Galaxy S10 κάνουν μια καλύτερη δουλειά σταδιακά να αναμειγνύονται μέσα και έξω από την εστίαση, καθώς μπορούμε να δούμε μικρές ποσότητες ερπυσμού bokeh στις άκρες του προσκηνίου. Τα αποτελέσματά τους είναι σίγουρα πιο ρεαλιστικά. Ωστόσο, και οι δύο φαίνονται να αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα στην κορυφή του κρανίου.


Τα σφάλματα ανίχνευσης ακμών είναι πιο έντονα σε αυτή τη δεύτερη λήψη εξαιτίας του διαφανούς γυαλιού. Αυτό το είδος του προβλήματος παραμένει με τα μαλλιά σε πορτραίτα επίσης. Σημειώστε ότι το Huawei P30 Pro σβήνει το προσκήνιο στην επάνω αριστερή πλευρά του λαμπτήρα. Ομοίως, το Pixel 3 αγωνίζεται κοντά στην κορυφή του λαμπτήρα και μπορούμε να δούμε και αιχμηρά άκρα κατά μήκος των πλευρών. Το Galaxy S10 είναι εξαιρετικό γύρω από το βολβό αλλά φαίνεται να έχει προκαλέσει σύγχυση στο πλαίσιο φόντου με το προσκήνιο. Δυστυχώς, και οι τρεις κάμερες έχουν σαφή προβλήματα ανίχνευσης, παρόλο που συχνά πρέπει να pixel peep για να τα βρείτε.

Παρά το καλό επίπεδο ανίχνευσης της Google, δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να αλλάξετε το σημείο εστίασης ή να ρυθμίσετε την ποσότητα θολώματος μόλις πατήσετε το κλείστρο. Τόσο η Huawei όσο και η Samsung το επιτρέπουν και προσφέρουν μια σειρά επιπλέον επιδράσεων. Το bokeh της Huawei είναι το πιο ευχάριστο που βλέπει, καθώς η δύναμή του αυξάνεται ρεαλιστικά στο παρασκήνιο. Ο αισθητήρας ToF του P30 Pro ανιχνεύει επίσης τις άκρες πολύ πιο σταθερά και σε μεγαλύτερη απόσταση λήψης από το Pixel 3 και το Galaxy S10.

Η ετυμηγορία

Σαφώς, και τα τρία αυτά smartphone smartphones είναι πολύ ικανά shooters. Δεν έχω κάποιες μεγάλες αμφιβολίες για την ποιότητα εικόνας που παρέχεται από οποιοδήποτε από αυτά τα smartphones, αν και το καθένα έχει ακόμα το δικό του ξεχωριστό σύνολο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων.

Το Google Pixel 3 στοχεύει στη συνέπεια και την απλότητα. Γυρίστε γρήγορα και πυροβολείτε και είστε εγγυημένα μια αξιοπρεπή, αν όχι πάντα εξαιρετική εικόνα σχεδόν κάθε φορά σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον λήψης. Υπάρχει ελάχιστη αναστάτωση με τις ρυθμίσεις και τις εναλλαγές φακών και εάν χρειάζεστε ένα μικρό ζουμ, bokeh ή για να πυροβολήσετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το Pixel 3 μπορεί να το χειριστεί. Το συμβιβασμό είναι μια έλλειψη ευελιξίας σε σύγκριση με τους αντιπάλους πολλών φωτογραφικών μηχανών.

Το Samsung Galaxy S10 είναι πιο ικανό από την άποψη του ζουμ και των ευρυγώνιων λήψεων από το Pixel 3, αλλά προσφέρει ακόμα μια εμπειρία κάμερας βελτιστοποιημένη από το τηλέφωνο. Το ακουστικό έχει επίσης πιθανώς την καλύτερη εφαρμογή HDR από οποιοδήποτε τηλέφωνο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Ο κορεσμός των χρωμάτων μπορεί μερικές φορές να υπερβεί, αλλά αυτό δεν είναι κακό αν ο προορισμός της εικόνας είναι τα κοινωνικά μέσα. Το εμπόριο του τηλεφώνου είναι ότι οι δυνατότητες χαμηλού φωτισμού του S10 είναι αισθητά πίσω από την καμπύλη.

Επιλέξτε το Pixel 3 για συνέπεια, το P30 Pro για ευελιξία ή το S10 για κάτι ενδιάμεσα.

Αυτό μας αφήνει το Huawei P30 Pro - μακράν το πιο ευέλικτο shooter από τα τρία. Προσφέρει ανώτερη ζουμ, χαμηλό φωτισμό, ευρεία γωνία, bokeh και ακόμη και μια επιλογή λήψης υψηλής ανάλυσης που δεν έχουμε αγγίξει εδώ. Ακόμα καλύτερα, η υπερπαραγωγή και η βαριά μεταγενέστερη επεξεργασία από το P20 Pro του περασμένου έτους είναι κάτι παρελθόν. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η ισορροπία του λευκού μεταβάλλεται τακτικά πολύ ζεστή και μπορεί να τείνει προς υπερέκθεση σε καλά φωτισμένες σκηνές. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα αν σκοπεύετε να επεξεργαστείτε τις περισσότερες από τις φωτογραφίες σας.

Εν ολίγοις, επιλέξτε το Google Pixel 3 αν είστε μετά από μια συνεπή, απλή κάμερα smartphone. Το Galaxy S10 είναι εξαιρετικό αν θέλετε λίγο περισσότερη ευελιξία χωρίς υπερβολικό φορτίο επιλογών. Τέλος, το Huawei P30 Pro είναι απλά φανταστικό αν είστε ένας περιπετειώδης φωτογράφος χαρούμενος να παρατάξουμε το τέλειο σουτ και να κάνουμε την περίεργη καλλιέργεια ή την προσαρμογή στο post.

Οι χρήστες που κατέχουν ήδη την εφαρμογή dektop onarwork True-Fi αποκτούν μια δωρεάν δυνατότητα αναβάθμισης για την έκδοση για κινητά.Η απόκτηση των καλύτερων ακουστικών μπορεί να είναι μια οικονομικ...

Sony το 2019: Παίζοντας catch-up

Monica Porter

Ενδέχεται 2024

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ony εξαπέλυσε έναν μετρικό τόνο τηλεφώνων στην αγορά πέρυσι, καθώς δεν είναι ακριβώς γνωστός για τον περιορισμό της κατά την επέκταση του χαρτοφυλακίου ...

Ενδιαφέρων