Το παλιό σας τηλέφωνο θα μπορούσε να γίνει ένα ολυμπιακό μετάλλιο το 2020

Συγγραφέας: Monica Porter
Ημερομηνία Δημιουργίας: 22 Μάρτιος 2021
Ημερομηνία Ενημέρωσης: 25 Ιούνιος 2024
Anonim
Τα Επικά τηλεφωνήματα του Στέφανου Χίου - ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ! (2nd Million!)
Βίντεο: Τα Επικά τηλεφωνήματα του Στέφανου Χίου - ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ! (2nd Million!)


Στο εσωτερικό των περισσότερων smartphones, υπάρχουν πολύτιμα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων χρυσού, αργύρου και χαλκού. Εάν τα μέταλλα αυτά ακούγονται οικεία, είναι επειδή είναι τα υλικά που κατασκευάζουν τα ολυμπιακά μετάλλια.

Ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης του Τόκιο θεωρεί ότι θα ήταν φυσικό να εξορύξουμε τα πολύτιμα μέταλλα που απαιτούνται για τη δημιουργία των βραβείων Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 από παλιά ηλεκτρονικά, Το χείλος). Μέχρι στιγμής, οι δημοτικές αρχές έχουν συγκεντρώσει περίπου 47.488 τόνους ηλεκτρονικών αποβλήτων και είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρουν ότι πιθανόν θα επιτύχουν το στόχο τους να κάνουν όλα τα ολυμπιακά και παραολυμπιακά μετάλλια το 2020 από ανακυκλωμένα υλικά.

Η δημιουργία αυτών των τόνων αποβλήτων είναι ένα εκπληκτικό πεντακόσιο εκατομμύριο παλιά smartphones, τα οποία ανακυκλώθηκαν οικειοθελώς από τους Ιάπωνες πολίτες στα καταστήματα NTT Docomo.

Η επιτροπή εκπλήρωσε το στόχο της για 2.700 κιλά χαλκού τον Ιούνιο του 2018, ενώ σχεδόν το 94 τοις εκατό του χρυσού στόχου των 30.3 κιλών και το 85 τοις εκατό του αργύρου στόχου 4.100 κιλών πληρώθηκε τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης θα συνεχίσει να δέχεται παλιές συσκευές μέχρι τα τέλη Μαρτίου, καθιστώντας πολύ πιθανό ότι το 100 τοις εκατό όλων των ολυμπιακών μετάλλων θα είναι πλήρως επαναχρησιμοποιούμενα υλικά.


Αργότερα φέτος, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακύκλωσης, η Ολυμπιακή Επιτροπή θα αποκαλύψει το σχεδιασμό των μετάλλων του 2020.

Θα είναι αρκετά τακτοποιημένο να γνωρίζετε ότι ένα ολυμπιακό μετάλλιο θα μπορούσε να έχει μέρος του παλιού σας τηλεφώνου σε αυτό! Είναι επίσης ωραίο να γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία αυτών των ηλεκτρονικών συσκευών δεν καταλήγουν απλώς σε ένα χώρο υγειονομικής ταφής κάπου.

Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια λίστα φωτογραφικών μηχανών δράσης και να μην συμπεριλάβουμε ένα GoPro. Το εμπορικό σήμα όχι μόνο έβαλε κάμερες δράσης στο χάρτη, αλλά αξίζει να αναγνωριστεί ως ηγέτη...

Έχουμε ερωτευτεί αυτό το φορητό υπολογιστή κατά τη διάρκεια της χειροκίνητης συνόδου μας στο CE 2019 τον Ιανουάριο. Acer dub το wift 7 ως το λεπτότερο φορητό στην αγορά μέτρησης 0,4 ιντσών λεπτό και ζ...

Επιλογή Τόπου