Deal: Εξοικονομήστε 98% στο πακέτο Learn To Code

Συγγραφέας: Monica Porter
Ημερομηνία Δημιουργίας: 22 Μάρτιος 2021
Ημερομηνία Ενημέρωσης: 1 Ιούλιος 2024
Anonim
Machine Learning with Python! Mean Squared Error (MSE)
Βίντεο: Machine Learning with Python! Mean Squared Error (MSE)

Περιεχόμενο


Αν το ψήφισμα του νέου έτους είναι α μέλλον στην κωδικοποίηση, δεν είναι πολύ νωρίς για να προετοιμαστείς. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πάρετε το Premium 2020 Μάθετε να Κωδικοποιήστε Bundle για μόνο $ 45 και πάρτε ένα ξεκίνημα.

Αυτό φιλικό για αρχάριους learning kit έχει όλα. Θα μάθετε τα βασικά στοιχεία από περίπου δώδεκα γλώσσες προγραμματισμού, από το Java και Python προς το AngularJS και HTML5. Η ισχυρή πρακτική εμπειρία σε πολλές γλώσσες θα σας βοηθήσει να γίνετε ελβετικό μαχαίρι στρατιωτικών δεξιοτήτων κωδικοποίησης.

Βυθιστεί σε σχεδόν 150 ώρες κωδικοποίησης περιεχομένου.

Μην ανησυχείτε για να μάθετε μόνο μισή ώρα εδώ και εκεί σε κάθε γλώσσα. υπάρχουν σχεδόν 150 ώρες κωδικοποίησης περιεχομένου συσκευάζονται σε αυτό το κιτ μάθησης και έχετε πρόσβαση σε όλη τη ζωή. Μπορείτε να εργαστείτε μέσα από πάνω από 1.400 να μάθουν να διδάσκουν κώδικα και να αναπτύσσουν έργα από το μηδέν.


Μόλις το πρώτο μάθημα, θα μάθετε να κωδικοποιείτε μια εφαρμογή blog από που συνδυάζει το Express, το MongoDB και το Σημασιολογικό UI. Αφού έχετε δημιουργήσει ένα blog, θα κληθείτε να δημιουργήσετε έναν κλώνο Yelp. Αν θέλετε να βάλετε μέρος σε βάσεις δεδομένων, υπάρχει ένα μάθημα που είναι απολύτως αφιερωμένο στην ενίσχυση των δεξιοτήτων MySQL.

Προσωπικά, το αγαπημένο μου μάθημα στη δέσμη είναι το Javascript: Κατανόηση των περίεργων τμημάτων. Γιατί; Επειδή δείχνει πόσο βάθος πηγαίνει αυτό το κιτ μάθησης. Εάν θέλετε να μάθετε να κωδικοποιείτε, δεν μπορείτε απλά να μάθετε τις βασικές λειτουργίες χωρίς μαθαίνοντας τις ιδιομορφίες κάθε γλώσσας. Πρέπει να είστε σε θέση να ξεπεράσετε τους λόξυγκους στο δρόμο χωρίς φόβο.

2020 Μάθετε να αναδεικνύονται τα εξής:

  • Ο πλήρης Stack Web Developer Bootcamp - $ 200 αξία
  • Μάθετε τον προγραμματισμό της Python σε 150 βήματα - $ 200 αξία
  • Το Deep Learning Masterclass: Ταξινόμηση εικόνων με Keras - $ 200 αξία
  • Μάθετε Flutter και Dart: Ολοκληρωμένα Έργα Ανάπτυξης Εφαρμογών - $ 500 αξία
  • JavaScript: Κατανόηση των περίεργων ανταλλακτικών - $ 200 αξία

Το 2020 Μάθετε να Code Bundle έχει μια συνδυασμένη λιανική αξία πάνω από 2.500 δολάρια. Αξιοποιώντας αυτή τη συμφωνία, είστε εξοικονομώντας το 98% εκτός λιανικής και πληρώνουν μόνο $ 45.


Πάνω από 2.000 άτομα έχουν ήδη εγγραφεί. Ενώστε τους ενώ μπορείτε μέσω του παρακάτω κουμπιού.

Αυτή η συμφωνία δεν είναι σωστή για εσάς; Για να δείτε όλες τις πιο καυτές προσφορές μας, κατευθυνθείτε στο DEALS HUB.





Τα πρώτα πράγματα που μπορείτε να παρατηρήσετε σχετικά με το A7 είναι τα πλαίσια. Σε μια εποχή όπου οι ναυαρχίδες είναι όλες σχετικά με τις οθόνες από άκρη σε άκρη και την επίτευξη του υψηλότερου λόγο...

Εάν διαθέτετε το amung Galaxy A7, A8 ή A9 (2018), υπάρχουν καλά νέα για εσάς σήμερα - το Wi-Fi Alliance πιστοποίησε και τα τρία martphone για το Android 9 Pie. Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις από τις π...

Βεβαιωθείτε Ότι Έχετε Διαβάσει