Ενισχύστε τις προοπτικές σας με την αρχαία φιλική κατάρτιση του Microsoft Excel

Συγγραφέας: Louise Ward
Ημερομηνία Δημιουργίας: 5 Φεβρουάριος 2021
Ημερομηνία Ενημέρωσης: 1 Ιούλιος 2024
Anonim
Ενισχύστε τις προοπτικές σας με την αρχαία φιλική κατάρτιση του Microsoft Excel - Τεχνολογίες
Ενισχύστε τις προοπτικές σας με την αρχαία φιλική κατάρτιση του Microsoft Excel - Τεχνολογίες

Περιεχόμενο



Microsoft Excel μπορεί να φανεί σαν ένα άθικτο κτήνος. Απλώς να υπολογίσετε πώς να μορφοποιήσετε τα δεδομένα σας μπορεί να αισθανθείτε σαν να ραγίζετε τον κώδικα Da Vinci. Ίσως γι 'αυτό τόσα πολλά προσοδοφόρες σταδιοδρομίες συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με αυτό το ισχυρό λογισμικό αριθμών-τραγάνων.

Μην απελπίζεστε. Με πέντε κιτ μάθησης και ώρες πρακτικών σεμιναρίων, το 2019 Microsoft Excel Bootcamp Bundle μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το Excel. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να πάρετε την κατάρτιση μόνο για $ 39 από την Tech Deals - 97% έκπτωση είναι η συνολική αξία.

Δεδομένου ότι τα δεδομένα κυριαρχούν τώρα στις πωλήσεις, τα οικονομικά και άλλους τομείς, οι δεξιότητες του Microsoft Excel είναι πιο πολύτιμες από ποτέ. Ακόμα κι αν το μάθημα σας κάνει να μαλακώσετε, αυτό το πακέτο μπορεί να σας βοηθήσει να σας μετατρέψει σε έναν οδηγό του Excel.

Το πακέτο 2019 του Microsoft Excel Bootcamp


ο τα μαθήματα βίντεο ξεκινούν από το μηδέν, δίνοντάς σας μια περιήγηση στο λογισμικό. Αφού μάθετε πώς να περιηγείστε στη διεπαφή, μαθαίνετε πώς να εισάγετε τα δεδομένα σας, τα κελί μορφοποίησης και άλλα βασικά στοιχεία.

Το μάθημα Advanced Excel σας δείχνει πώς να χρησιμοποιήστε τύπους και μακροεντολές για να αναλύσετε τα δεδομένα σας. Ανακαλύπτετε επίσης πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά γραφήματα, ενώ τα ειδικά μαθήματα σας βοηθούν να μάθετε τον Συγκεντρωτικό Πίνακα, το VBA και την επιχειρηματική ανάλυση. Αυτές οι δεξιότητες θα πρέπει να εντυπωσιάζουν σε κάθε εργοδότη, και εσείς πιστοποιητικά ολοκλήρωσης για να επικυρώσετε την εκπαίδευσή σας.

Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το πακέτο είναι μόνο 39 δολάρια και το παίρνεις πρόσβαση σε όλη τη ζωή και στα πέντε μαθήματα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι πάνω από 4.000 άτομα έχουν ήδη εγγραφεί.

Πατήστε το κουμπί παρακάτω για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά του Microsoft Excel προτού λήξει.






Ενημέρωση, 26 Φεβρουαρίου 2019 (12:15 μ.μ. ET): Σχεδόν ένα μήνα μετά τη λέξη διαρρεύσει ότι το Google Duo θα έρθει στο διαδίκτυο, το χαρακτηριστικό είναι τώρα ζωντανό. Απλώς επισκεφθείτε τον ιστότοπο ...

Ενημέρωση, 23 Μαΐου 2019 (02:34 μ.μ. ET): Η Google διευκρίνισε για εμάς πώς λειτουργεί η Duplex όσον αφορά την παράδοση εργασιών σε έναν άνθρωπο και όχι σε ένα bot....

Δημοφιλείς Αναρτήσεις