2019 iPhone αντέγραψε για να προσφέρει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση

Συγγραφέας: Louise Ward
Ημερομηνία Δημιουργίας: 5 Φεβρουάριος 2021
Ημερομηνία Ενημέρωσης: 28 Ιούνιος 2024
Anonim
2019 iPhone αντέγραψε για να προσφέρει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση - Νέα
2019 iPhone αντέγραψε για να προσφέρει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση - Νέα


Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που κυκλοφόρησαν τα iPhone 2018, αλλά η Apple είναι αναμφισβήτητα σκληρή στην εργασία στα μοντέλα του 2019. Και η πιο πρόσφατη φήμη δείχνει ότι η επόμενη σειρά θα μπορούσε να κερδίσει ένα χαρακτηριστικό της Huawei και της Samsung.

Ιαπωνικό ιστολόγιο της Apple Μακοτάκαρα (h / t: 9to5Mac) αναφέρει ότι τα νέα iPhones θα προσφέρουν τεχνολογία αντίστροφης ασύρματης φόρτισης της τεχνολογίας ολοκληρωμένων συσκευών, αναφέροντας πληροφορίες από κινέζους προμηθευτές. Η τεχνολογία αντίστροφης ασύρματης φόρτισης της IDT είναι επίσης στη σειρά Galaxy S10 της Samsung, η οποία διατίθεται στην αγορά ως Wireless PowerShare.

Η Samsung δεν είναι η πρώτη που προσφέρει την τεχνολογία, καθώς το Huawei Mate 20 Pro προσφέρει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση επίσης. Αλλά η λήψη της Samsung παρέχει ταχύτητες φόρτισης πέντε watt σε σύγκριση με το ρυθμό περίπου 2,5 watt της Huawei. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο γρήγορα θα ήταν η λύση φόρτισης της Apple.


Η λειτουργικότητα θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντική για την Apple παρόλα αυτά, καθώς θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να χρεώνουν το Apple Watch και AirPods μέσω του ίδιου του iPhone. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε επιπλέον φορτιστές και καλώδια εάν δεν θέλετε πραγματικά.

Θα πρέπει επίσης να περιμένετε από την Apple να αυξήσει το μέγεθος της μπαταρίας των επερχόμενων iPhones για να επιτρέψει την αντίστροφη φόρτιση. Μετά από όλα, ποιο είναι το σημείο της δυνατότητας αν η φόρτιση του Apple Watch σας χύνει γρήγορα το χυμό του iPhone σας;

Μακοτάκαρα αναφέρει επίσης ότι η Apple μπορεί να περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα φόρτισης 18 watt με τη νέα σειρά iPhone. Η έλλειψη ενός προσαρμογέα γρήγορης φόρτισης έξω από το κιβώτιο είναι από καιρό ένα από τα βασικά ενοχλήματα με τα iPhone. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν συσκευές όπως το Mate 20 Pro χτυπούν ταχύτητες φόρτισης 40 watt με τον προσαρμογέα που περιλαμβάνεται.

Είναι η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ένα βασικό χαρακτηριστικό για εσάς;


Αναμένουμε πλήρως να δούμε την Google να κυκλοφορήσει τις πρώτες προσπάθειές της μεσαίας κατηγορίας στη γραμμή του Google Pixel σύντομα. Υποτιθέμενα, οι συσκευές θα πωλούνται ως Google Pixel 3a και Go...

Τώρα είναι η ώρα να αρπάξετε ένα φορητό υπολογιστή των Window 10! Η πώληση του Amazon Prime Day είναι σε εξέλιξη, μειώνοντας τις υψηλές τιμές σε φορητούς υπολογιστές από την Acer, την Au, την Dell, τη...

Ενδιαφέροντα Άρθρα