2018 premium smartphone αγορά αυξήθηκε κατά 18%, εδώ τι μπορεί να σημαίνει

Συγγραφέας: Louise Ward
Ημερομηνία Δημιουργίας: 5 Φεβρουάριος 2021
Ημερομηνία Ενημέρωσης: 1 Ιούλιος 2024
Anonim
The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy
Βίντεο: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy

Περιεχόμενο


  • Η premium smartphone αγορά αυξήθηκε κατά 18% πέρυσι σε σύγκριση με την προηγούμενη.
  • Η εξαιρετικά premium αγορά smartphone κυριαρχείται από την Apple με μερίδιο 80 τοις εκατό.
  • Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να πληρώσουν περισσότερα για smartphones, αλλά αγοράζουν λιγότερα smartphones συνολικά.

Ο σεβαστός οργανισμός έρευνας αγοράς Counterpoint μόλις δημοσίευσε ορισμένα στατιστικά στοιχεία για την αγορά smartphone premium του 2018. Σύμφωνα με την Counterpoint, η αγορά των έξυπνων smartphone αυξήθηκε κατά 18% πέρυσι σε σύγκριση με την προηγούμενη.

Αυτό είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο όταν θεωρείτε ότι, στην ίδια έκθεση, η Counterpoint αναφέρει ότι η συνολική αγορά smartphone μειώθηκε κατά περίπου 3%.

Για λόγους σαφήνειας, η Counterpoint ομαδοποιεί τα smartphones σε τρεις κατηγορίες με βάση τη χονδρική τιμολόγηση(δηλαδή όχι τιμές λιανικής): προϋπολογισμός (<$ 200), μεσαία κλίμακα ($ 200- $ 400) και premium (> $ 400). Έτσι, το ποσοστό 18 τοις εκατό αναφέρεται σε όλα τα τηλέφωνα με χονδρική τιμολόγηση σε $ 400 ή περισσότερο.


Ανατρέξτε σε αυτό το διάγραμμα παρακάτω για να δείτε πώς φαίνεται τα δεδομένα:

Επιπλέον, στην κατηγορία premium, το Counterpoint κατατάσσει τις υποκατηγορίες: προσιτό ασφάλιστρο ($ 400- $ 600), τυποποιημένο ασφάλιστρο ($ 600- $ 800) και εξαιρετικά premium ($ 800 +).

Το εξαιρετικά premium τμήμα κυριαρχείται από την Apple, με πάνω από το 80% αυτής της αγοράς. Αυτό οφείλεται στις υψηλές τιμές των smartphone της Apple iPhone X, XS και XS Max. Το άλλο 20% κυριαρχείται από τη Samsung, και συγκεκριμένα το Samsung Galaxy Note 9, με ένα χτύπημα άλλων τηλεφώνων που ρίχνονται σε (όπως το Google Pixel 3 XL).

Στην πραγματικότητα, η Apple κατέχει συνολικά το 51% του συνόλου του τμήματος πριμοδότησης (> $ 400), με τη Samsung να κατέχει περίπου 22%, ακολουθούμενη από το Huawei στο 10%. Το τελικό 17% αποτελείται από διάφορους κατασκευαστές, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Κινέζοι (Xiaomi, Oppo, Vivo, OnePlus).


Πρέπει να σημειωθεί ότι η OnePlus κάνει σοβαρά κέρδη στην προσιτή κατηγορία premium ($ 400- $ 600). Αν και η Apple εξακολουθεί να κυριαρχεί στο προσιτό premium τμήμα, η επιτυχία της OnePlus σε όλο τον κόσμο - κυρίως στην Ινδία - την καθιστά τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο ΚΑΕ στον κλάδο premium.

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα δεδομένα;

Τι σημαίνει αυτό για εσάς, τον καταναλωτή smartphone; Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για τα smartphones τους, γι 'αυτό βλέπουμε όλο και περισσότερες συσκευές με μια τιμή λιανικής κοντά (ή και παραπάνω) το σήμα των $ 1.000. Ωστόσο, η μείωση κατά τρεις τοις εκατό της συνολικής αγοράς σημαίνει επίσης ότι οι άνθρωποι αγοράζουν λιγότερα smartphones.

Με άλλα λόγια, είμαστε εντάξει με το να ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε ένα τηλέφωνο, αλλά δεν θα αγοράζουμε ένα κάθε δύο χρόνια όπως η βιομηχανία μας περίμενε την τελευταία δεκαετία.

Με αυτό το πνεύμα, η βιομηχανία στο σύνολό της πιθανότατα θα αρχίσει να προσπαθεί να πείσει τους καταναλωτές σε ανεπτυγμένες χώρες ότι ένα smartphone "premium premium" είναι η φθηνότερη επιλογή μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το iPhone XR διατιμάται "προσιτά" σε πάνω από $ 700, και αναμένουμε παρόμοια τιμολόγηση για το επερχόμενο Samsung Galaxy S10. Εν τω μεταξύ, στις αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Ινδία και η Κίνα, η τιμολόγηση των smartphone θα είναι περισσότερο στην κατηγορία των μέσων τιμών με τιμές λιανικής κάτω από τα 600 δολάρια, και σε αναδυόμενες αγορές όπως η Αφρική, τα smartphones θα πέσουν ευθέως στην κατηγορία του προϋπολογισμού.

Είμαστε έτοιμοι να δαπανήσουμε πολλά χρήματα σε ένα smartphone, αλλά να τα αγοράζουμε λιγότερο συχνά.

Τελικά, τα στοιχεία αυτά υποδηλώνουν ότι τα σχέδια της βιομηχανίας smartphone λειτουργούν, καθώς είμαστε όλοι εντάξει με περισσότερους τρόπους δαπανών για ένα smartphone από ό, τι θα είχαμε πριν από πέντε χρόνια. Αυτό που έχουμε ακόμη να δούμε είναι εάν ή όχι αυτή η στρατηγική θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Τα αδύναμα στοιχεία πωλήσεων από την Apple και τη Samsung υποδηλώνουν ένα από τα δύο πράγματα: το σχέδιο δεν λειτουργεί ή το σχέδιο περνά μέσα από κάποιους αυξανόμενους πόνους, καθώς εγκαθίσταται.

Τι νομίζετε; Χαίρομαι που θα υπάρξουν πολλές high-end επιλογές για smartphones που θα έρχονται στο μέλλον για να αγοράσετε μία φορά και να κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή ήσαστε μεγαλύτερος οπαδός να πληρώνετε λιγότερα για ένα τηλέφωνο, αλλά να τα αγοράζετε πιο συχνά;

Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη του PUBG Mobile verion 0.5.0.Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει έναν νέο χάρτη ερήμου, νέες αποστολές, ένα τοπικό χαρακτηριστικό γρήγορης ομάδας και πολλά άλλα.Η ενημερωμέν...

Ενημέρωση, 21 Δεκεμβρίου 2018 (11:54 πμ ET): Το χειμερινό χάρτη Vikendi της PUBG Mobile είναι διαθέσιμο σήμερα ως μέρος της ενημέρωσης 0.10.0 του παιχνιδιού....

Σας Συμβουλεύουμε Να Διαβάσετε